Hollis szabadon igazolható lehet hamarosan

A sportando.com értesülései szerint a magyar-amerikai kosarassal hamarosan szerződést bonthat a Cantú.

A sportando.com jelentette délután, hogy Damian Hollis csapata, az Acqua Vitasnella Cantú hamarosan megválhat magyar-amerikai kettősállampolgár kiscsatárától. Hollist nagy reményekkel igazolta a EuroCupos együttes, hiszen előző idénye a Biellánál nagyon jól sikerült, de nem tudta hozni az elvárásokat, a várakozásokon alul teljesít, hiszen ebben a szezonban mindössze 5.5 pontot és 3.9 pattanót átlagolt 20 Serie A-s meccsén.

A Cantú a EuroCupban továbbra is versenyben van, a nyolcaddöntőben 6 pontos hátrányból várja a Unics Kazany elleni idegenbeli visszavágót - Hollis itt valamivel jobb mutatókkal rendelkezik, meccsenként 22 perc alatt van 8.5 pontja és 3.4 pattanója, de húzóembernek itt sem tekinthető. Kiválása után a hírek szerint már keresik is az utódját.

Magyarországra egyelőre nem tér vissza a kosaras, ez szinte biztosnak tűnik - hacsak turistaként nem -, hiszen a magyar bajnokság átigazolási időszaka nemrég lezárult, ebben a szezonban tehát sem Székesfehérváron, egykori klubjánál, sem más magyar együttesnél nem játszhat már Hollis.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus