Jones: "Büszke vagyok a társaimra, hogy nem adtuk fel"

A tegnap esti Atomerőmű SE - Kolozsvár találkozó után a két tréner, valamint Jarrod Jones és Mihai Silvasan nyilatkoztak a történtekről.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: - Láttam pár pozitív dolgot a játékunkban. Sok volt a sérültünk és a gondunk: Medve, Kovács és Eilingsfeld sem tudott játszani, Körtélyesi sérülten vállalta a meccset, első számú irányítónk, John Roberson pedig elhagyta az együttest. Az első félidőben nagyon rosszul játszottunk, a második 20 percben azonban mindent kiadtak magukból játékosaim. Remélem, szombaton jobban játszunk majd! Gratulálok a Kolozsvárnak!

Jarrod Jones, az Atomerőmű SE magasembere: - Jól is kezdtünk és a végén is jól játszottunk, de a második negyedben nagyon sok hibát vétettünk. Büszke vagyok a csapattársaimra, nem adtuk fel egy pillanatig sem, és megpróbáltuk magunkat visszaküzdeni. A EuroChallenge-ben sok hasznos tapasztalatot szereztünk, hiszen erős ellenfelek ellen kellett játszanunk. Remélem, hogy a bajnokságban jobban fogunk játszani.

Marcel Tenter, a Kolozsvár vezetőedzője: - Gratulálok a Paksnak, a harmadik és negyedik negyedben nagyon jól játszottak. Nagyon örülök, hogy megnyertük ezt a meccset, ez volt a célunk. Nagyon jó ritmusban játszottunk az első félidőben, szerintem jó úton haladunk. Reményeim szerint a továbbiakban is úgy fogunk játszani, ahogy a mai meccs első 20 percében tettük.

Mihai Silvasan, a Kolozsvár játékosa: - Örülök a győzelemnek, mert nagyon fontos volt ez számunkra. Az első félidőben jól játszottunk, és sikerrel tudtunk búcsúzni ettől a sorozattól.

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus