Lóránt: Túl sok üres helyzetet és büntetőt hagytunk ki

A két vezetőedző, Dragan Alekszics és Nikolajs Mazurs mellett Lóránt Péter és Kevin Dillard mondták el gondolataikat a EuroCup-meccsről.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a Rigának! Nagyon jól játszottak, főleg védekezésben voltak jók. Minden felzárkózási, egyenlítési kísérletünkre volt válaszuk. A kezdetektől fogva voltak gondjaink támadásban. Mikor pontokra lett volna szükségünk, egyszerűen nem tudtunk betalálni, így a végén ők győztek. Ahogy minden csapat, mi is szeretnénk továbbjutni, de nagyon nehéz dolgunk van, mert nagyon kemény gárdákkal van tele a csoportunk.

Lóránt Péter, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Elég gyengén kezdtünk, és rosszul játszottunk az összecsapás végén is. Túl sok üres helyzetet és büntetőt hagytunk ki. Nagyon kemény meccs volt, sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Gratulálok a VEF Rigának!

Nikolajs Mazurs, a VEF Riga vezetőedzője: Először is, ez egy nagyon értékes győzelem volt hazai közönség előtt. Ezelőtt két meccset kellett játszanunk Moszkvában a Himki ellen, nagyon sok energiánkat felemésztette ez a két találkozó. Sikerült megfékeznünk a legjobbjaikat, jól védekeztünk. Nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre, így nagyon nehezen tudták járatni a labdát. Még mindig van hova fejlődnünk, jobban, szervezettebben is játszhatunk támadásban, ezen fogunk dolgozni innentől. Még egyszer mondom, értékes siker volt ez, és köszönöm a játékosaimnak az általuk elvégzett munkát!

Kevin Dillard, a VEF Riga játékosa: Jó meccs volt ez a szempontunkból, jól játszottunk támadásban és védekezésben is. Elvégeztük a munkát, amit el kellett: nagy nyomást helyeztünk a hátvédeikre, a magasembereik ellen pedig nagyon fizikálisan játszottunk. Jó indítása a EuroCup sorozatnak egy hazai győzelem.

A meccs hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus