Megvan Perlék új irányítója

Megvan Perl Zoltán csapata, a Capo d'Orlando új irányítója - az AEK Athénnel ebben az idényben a Szolnok ellen is játszó Nikola Ivanovics érkezik kölcsönbe.

Megvan a Galatasaray-hoz szerződő Bruno Fitipaldo helyettese a Betaland Capo d'Orlando csapatánál - az AEK Athéntől érkezik kölcsönbe Perl Zoltánékhoz a montenegrói válogatott Nikola Ivanovics.

A 22 esztendős, 190 centi magas irányító a Joker Podgorica neveltje - a Mornar Barnál lett profi 2010/11-ben, majd négy évet töltött a Buducsnosztnál, akikkel az Adria Ligában is szerepelt, nem egyszer láthattuk Szolnokon is. 2015-ben a szerb Mega Lekszhez igazolt, akikkel egyrészt szerb kupát nyert és a sorozat MVP-jének választották, másrészt 13.4 pontot, 5.2 gólpasszt és 1.5 szerzett labdát átlagolt az Adria Ligában, csapata pedig döntőt játszott a sorozatban az euroligás Crvena Zvezda ellen.

Nyáron három évre aláírt az AEK Athénhez, játszott mindkét alkalommal az Olaj ellen a Bajnokok Ligájában, de nem töltött a pályán megközelítőleg sem annyit, mint korábban - nem olyan nagy meglepetés, hogy kölcsönadták, és ha formába tud lendülni, nagy segítség lehet Perlék számára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus