Milosevics: "Sokat hibáztunk"

A tegnapi Szolnoki Olaj KK - Besiktas mérkőzést követően a két tréner, illetve Sztrahinja Milosevics és JaJuan Johnson nyilatkoztak

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Nagyon rosszul játszottunk az első negyedben, támadásban és védekezésben is gyenge teljesítményt nyújtottunk. Ezt követően sikerült egy nagy feltámadást produkáltunk, sajnos azonban ez nem volt elég a győzelemhez.

Sztrahinja Milosevics, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Nagyon sokat hibáztunk elöl és hátul is, a csapatunk azonban nagyon erős, sikerült visszajönnünk a meccsbe. A meccset ennek ellenére elvesztettük, mert a negyedik negyedben nagyon sok dobást hibáztunk.

Ahmet Kandemir, a Besiktas vezetőedzője: - Jó meccs volt ez szerintem, az első félidőben jól játszottunk. A fordulás után nagyon sokat hibáztunk, így a Szolnok fordítani tudott, a végén azonban erősebbek voltunk, így tudtuk megnyerni ezt a nehéz összecsapást.

JaJuan Johnson, a Besiktas játékosa: - Jó meccs volt, szerintem jó munkát végeztünk. Az első félidőben jól ment a kosárlabda, de nagyon sok hiba csúszott a játékunkba a második 20 perc folyamán. Végig hittem viszont a győzelmünkben, és sikerült is bezsebelnünk a sikert.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus