Óriási meccsekkel zárul a B-csoport

Három mérkőzés, hat csapat, jósolni lehetetlen - igazi "szétlövéssel" fejeződik be a csoportkör. Kezdés 19.15-kor!

B-csoport

A csoport előző játéknapja hatalmas kavarodást idézett elő, a spanyolok Litvánia kiütésével, Nigéria pedig Horvátország legyőzésével "rondított bele" az eddigi képbe. Mind a három találkozó óriási téttel bír, és még akár négy csapat is végezhet 3-2-es mérleggel - ebben az esetben pedig az is előfordulhat, hogy a botladozó spanyolok csoportelsőként zárnak. 

19:15-től a jelenlegi állás szerinti két kieső, Nigéria és Brazília csap össze - alapvetően a házigazda az esélyes, de szerencsés esetben még bármelyik együttes továbbjuthat. Szintén elképesztő küzdelem várható a spanyol-argentin rangadón, ahol elsöprő támadójátékra számíthatunk, de ha Gasolék hozzák a litvánok elleni formájukat, nem lehet kérdés - Ginobiliéktől is extra dobóteljesítmény szükséges a sikerhez. A Nigéria ellen elbukó horvátok nehéz helyzetben vannak Valanciunasékkal szemben, a csoport utolsó találkozóján már tudni fogják a felek, hogy kinek milyen eredmény szükséges. 

Pokolian nehéz jósolni, mind a hat gárdától láttunk remek és pocsék találkozókat is - igazi szétlövéssel zárul a B-csoport.

A menetrend:

19:15 - Nigéria-Brazília (ÉLŐKÉPES STREAM)
00:00 - Spanyolország-Argentína (M5) (ÉLŐKÉPES STREAM)
03:30 - Litvánia-Horvátország (M5) (ÉLŐKÉPES STREAM)

A B-csoport állása:

1. Litvánia (3-1)
2. Argentína (3-1)
3. Horvátország (2-2)
4. Spanyolország (2-2)
5. Brazília (1-3)
6. Nigéria (1-3)

Fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus