Papazov: A szolnoki közönség megérdemli a sikereket

Dragan Alekszics és Konstantin Papazov mellett Dimitar Dimitrov és Lazeric Jones nyilatkoztak a Szolnok - Levszki meccset követően.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Az első 15 percben gyengén játszottunk, talán még az előző két vesztes meccs is bennünk volt, egyáltalán nem találtuk a ritmust. Az első félidő végén beesett pár könnyű dobásunk, és ettől lendületet kaptunk, jó ritmusban játszottunk ezt követően. Az is bebizonyosodott, amit tudtunk, hogy a Levszki soha nem adja fel, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk. A következő 2-3 hetünk eléggé sorsdöntő és nehéz is lesz, hiszen szerdán fogadjuk a jó formában lévő Union Olimpiját, aztán utazunk Zágrábba, majd Moszkvába, és érkezik hozzánk a Zvezda, illetve a Besiktas.

Lazeric Jones, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, hogy küzdeni, harcolni fognak, de jó meccsünk volt. Tudtuk, hogy jól dobnak kintről, készültünk is erre, jól is védekeztünk ellenük, de néhány nagyon nehéz dobást így is értékesítettek. Próbáltuk a támadópattanóik számát limitálni, tudtuk, hogy ez lehet a kulcs, és ez sikerült is. Két vesztes meccs után fontos volt a siker, mert nagyon nehéz sorozatunk jön. Követtünk edzőnk utasításait, de még mindig van hova fejlődnünk, a hibákat ki kell javítanunk.

Konstantin Papazov, a Levszki Szófia vezetőedzője: Gratulálok a Szolnoknak, jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Az első félidőben szívvel játszottunk, nagyot harcoltunk. Meccsben voltunk a nagyon jó védekezésünkkel 25-25-ig, aztán kaptunk gyorsan 4 hármast, és ez döntött. Tapasztaltabb csapat a Szolnok, és nem tudtunk már visszajönni a több mint 10 pontos hátrányból. Sérülések is hátráltattak minket, kisebb rotációval kellett játszanunk, és a közönség is nagyon sok támogatást adott az Olajnak, megérdemelt volt a győzelmük. Sok sikert kívánok a Szolnoknak a továbbiakban a EuroCupban is, a közönségük megérdemli a győzelmeket.

Dimitar Dimitrov, a Levszki Szófia játékosa: Nagyon sok labdát adtunk el, nagyon rosszul játszottunk. Azt is hozzá kell tenni, hogy sok a sérültünk, de újak is vagyunk ebben a bajnokságban, úgyhogy meccsről meccsre fogunk szerintem javulni, egyre jobbak leszünk. Remélem, hogy néhány meccset tudunk majd nyerni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus