Perl a rekordbajnok Milano ellen is kitett magáért!

Perl a trentói felkészülési torna bronzmérkőzésén is remekelt, ezúttal csapata is helytállt és alaposan megszorongatta az Olimpia Milanót.

A trentói Memorial Brusinelli második napján, a házigazdától elszenvedett tegnapi súlyos veresége után a 25-szörös olasz rekordbajnok, az Euroliga egyik sztárcsapata, az Olimpia Milano ellen készült a tisztes helytállásra Perl Zoltán és újdonsült itáliai egyesülete az Orlandina Basket. Persze a milánóiak sem vehették már félvállról az ütközetet, ők a másodosztályú Veronától szenvedtek el több mint kínos vereséget szombaton. A két csalódott csapat küzdelméből végül egy remek és izgalmas mérkőzés kerekedett, és legnagyobb örömünkre ebben fiatal honfitársunk is kulcsszerepet játszott!

A szombathelyiek és a magyar kosárlabda nagy reménysége a tudosítások alapján vezérszerepet játszott abban, hogy a szicíliaiak kis híján legyőzték a milánói klasszisokat. A sokáig vezető Capo d'Orlando csak a hajrában kapitulált, ám ezúttal minden dícséretet megérdemelnek a kék-fehérek helytállásukért. Perl Zoltán 10 pontja mellett 4 lepattanót szerzett, adott 4 gólpasszt és 3 szerzett labda is a nevéhez fűződik. Csapatának hivatalos honlapja játékát kiemelve elismerően szólt "Zozó" teljesítményéről.

EA7 Emporio Armani Milano – Betaland Capo d’Orlando 76-69 (19-20, 40-38, 54-55)

EA7 Emporio Armani Milano: Lafayette 12, Amato 14, Cerella 4, Urtasun ne, Hummel 15, Villa ne, Mclean 11, Jenkins 9, Macvan 7, Magro ne, Lawal 2, Barac 2. All: Repesa

Betaland Capo d’Orlando: Ihring 2, Basile 2, Ilievski ne, Laquintana 14, Perl Zoltán 10, Nicevic 11, Jasaitis 8, Saunders 14, Bowers ne, Vujicevic ne, Oriakhi 8. All: Griccioli

Perlék legközelebb hazai csaronokukban, a PalaFantozziban lépnek fel, ahol szeptember 25-én péntek este 8 órától kezdődik az Orlandina Day, amely az első osztályú csapat hivatalos szezon előtti bemutatója.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus