Pongó Marcell szerint nagy lehetőség volt nekik a német másodosztály

A fiatal kosaras elmondta, hogy miben fejlődött leginkább a szezon során. 

A hétvégi vereséggel eldőlt, hogy kiesett a német másodosztályból Pongó Marcell csapata, az Orange Academy - a fiatal kosaras a Kezdő5.hu-nak értékelte a csapat és a saját szezonját. 

"Nyilván csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk bent maradni, de szerintem mindenkinek egy óriási lehetőség volt, hogy azért egy erős bajnokságban ilyen fiatalon ennyi játékpercet kaphattunk. Mi légiós nélkül játszottunk egész szezonban, illetve én voltam az egyetlen külföldi, úgyhogy nem volt könnyű olyan csapatok ellen játszani, ahol négy-öt, vagy valahol hat légiós is szerepelt. Persze voltak olyan meccsek, amikor nagyobb pofonba szaladtunk bele, de például a listavezető otthonában is szoros meccset tudtunk játszani és ha koncentráltak voltunk, mindenkivel fel tudtuk venni a versenyt."

A magyar játékos egyénileg több dologban is javult a szezon során, igaz, természetesen van, amiben fejlődni szeretne. 

"Kiegyensúlyozottabbnak kell lennem, voltak nagyon jó meccseim, de voltak gyengébbek is, ebben mindenképpen szeretnék előrelépni. A játék kontrollálásában szerintem sokat fejlődtem és a labdát is kevesebbszer adtam el, főleg a szezon vége felé, ennek örülük. Védekezésben és tripladobásban szeretnék még sokat fejlődni, de persze a játék minden elemében van hova és akarok is javulni."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus