Pór Péter: "Nyerni akarunk az utolsó fordulóban"

A tegnap esti Dinamo Sassari - Szolnoki Olaj KK mérkőzés után a két vezetőedző, valamint David Logan osztották meg gondolataikat.

Marco Calvani, a Sassari vezetőedzője: Jól reagált ma este a csapatom az előtte álló kihívásra, a megfelelő hozzáállással léptünk pályára ma este. Örülök, hogy nagy energiákkal játszottunk, jól védekeztünk és kihasználtuk a távoli dobásainkat, hogy belül könnyebb helyzeteink legyenek.

Pór Péter, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Sassarinak a győzelemért és a nagyszerű hangulat miatt is, a szurkolóik is fantasztikusak voltak. Három negyedig meccsben voltunk, de a negyedik felvonást a Dinamo uralta, jobban játszottak védekezésben és támadásban is. 7 eladott labdánk volt az utolsó 10 percben, ezekből pedig könnyű kosarakat szereztek. Hiszünk a fair play-ben és szeretnénk megtisztelni azzal a sorozatot, hogy az utolsó meccsen is mindent beleadunk. Egy jó mérkőzést szeretnénk játszani az utolsó fordulóban és nyerni akarunk saját közönségünk előtt.

David Logan, a Sassari hátvédje: 40 percen keresztül jól játszottunk ma este, nagy energiákat mozgósítottunk és csapatként küzdöttünk. Egy valamire gondolunk csak az utolsó mérkőzés előtt: a győzelemre. Egyszer már legyőztük a Galatasarayt és képesek vagyunk erre megint.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus