Rakics: "Mi voltunk a jobb csapat"

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK együttese bejutott a EuroChallenge negyeddöntőjébe, miután 74-67-re verte a francia Cholet Basket együttesét. A találkozót követően a két tréner, valamint Miljan Rakics és Claude Marquis nyilatkoztak!

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Nagyon örülök a győzelemnek, Nagyon fontos meccs, fontos siker volt ez számunkra. Megcsináltuk, megnyertük, úgyhogy gratulálok a játékosaimnak!

Miljan Rakics, a Szolnoki Olaj KK irányítója: - Fontos volt ez a mérkőzés nekünk. Egységesen, csapatként játszottunk. Mi voltunk a jobbak ma este, úgyhogy nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk. Kicsit idegesen kezdtük a találkozót, de a második félidőre javítottunk a pattanózásunkon.

Laurent Buffard, a Cholet Basket vezetőedzője: - Gratulálok a Szolnoknak, ez egy nagyon jó meccs volt. A francia bajnokság a legfontosabb már számunkra, de úgy gondolom, mindent megtettünk a EuroChallenge-ben is, ami tőlünk tellett.

Claude Marquis, a Cholet Basket centere: - A legjobbunkat próbáltuk ma nyújtani, de ez is kevés volt. A mérkőzés végén visszakapaszkodtunk, de már túl késő volt ahhoz, hogy fordítani, nyerni tudjunk.

 

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus