Richards: "A végére nem maradt elég erőnk"

A tegnap esti Energia Rovinari - Egis Körmend mérkőzést követően Michal Kremen és Ryan Richards nyilatkoztak a találkozóról!

A mérkőzés hosszabb összefoglalóját és a két edző, Ante Perica és Antonisz Konsztantinidesz nyilatkozatát ezen a linken elolvashatjátok!

Michal Kremen, az Energia Rovinari játékosa: - A mi szempontunkból nem volt egy túl jó meccs, mert nem úgy játszottunk, ahogy elterveztük, ahogyan szerettük volna. Az első félidőben különösen gyengén kosárlabdáztunk, nem védekeztünk. A második 20 percre javultunk némileg, megállítottunk néhány könnyű pontszerzési lehetőséget. A fő ok Ryan Richards volt, hogy végig meccsben voltak, őt egyáltalán nem tudtuk megállítani. Győznünk kell a Lukoil ellen, a sorsunk a kezünkben van.

Ryan Richards, az Egis Körmend játékosa: - Csapatként játszottunk, de a végén kifogyott a szufla belőlünk, nem maradt elég energiánk, így csúszott ki a kezünkből a mérkőzés. Az Energia jól játszott, a végén labdájuk volt a győzelemhez és be is dobták. Az egyik pillanatban megnyerheted a meccset, a másikban viszont el is veszítheted, ma sajnos utóbbi történt meg, így kikaptunk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus