Simon Balázs: "Végig keményen, egységesen játszottunk"

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK együttese nagy győzelmet aratott a Cholet Basket otthonában, 85-70-re verték a francia alakulatot, ezzel kézzel fogható közelségbe került a magyar együttes legjobb 8 közé jutása. A találkozót követően a két mester, Laurent Buffard és Dragan Alekszics, valamint 1-1 játékosuk, Simon Balázs és Anthony Goods osztották meg gondolataikat.

Simon Balázs, a Szolnoki Olaj KK irányítója: - Kitűnő meccset játszottunk a legelejétől kezdve egészen a lefújásig. Nagyon élveztük a mérkőzést, keményen és egységesen kosárlabdáztunk, úgyhogy megérdemeltük a sikert. Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Az egész mérkőzés folyamán végig koncentráltunk, ugyanazt a ritmust tudtuk tartani folyamatosan és nagyon jól játszottunk. 21 gólpasszt osztottunk ki, ez mutatja, mennyire a csapatmunka eredménye volt a mai győzelem. Gratulálok a csapatomnak!

Laurent Buffard, a Cholet vezetőedzője: - Öt nap alatt a harmadik meccsünket játszottuk, nagyon fáradtak voltunk, főleg a meghatározó játékosaink voltak kimerülve. Engedtük, hogy üres helyzetekből dobjanak, egyszerűen nem voltunk ott lábbal védekezésben. A következő időszakban be kell építenünk két új játékost is, például új húzóemberüket, Anthony Goodsot.

Anthony Goods, a Cholet hátvédje: - Nem védekeztünk jól, ellenfelünk pedig nagyon jól dobott. Végig hátrányban játszottunk, és egyszer sem tudtunk felzárkózni rájuk. Jobban is kezdhettük volna az összecsapást, de azt gondolom, megvoltak a lehetőségeink a mérkőzés folyamán, hogy visszajöjjünk a meccsbe, ezekkel azonban nem tudtunk élni.

 

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus