Terry Allen a hét játékosa a FIBA Europe Cupban

Az Egis Körmend játékosa, Terry Allen két szezoncsúcsot is felállított a Hubo Limburg United elleni meccsen, és egy ponttal maradt el a rekordbeállítástól, így a hét játékosa lett a FIBA Europe Cup 4. fordulójában - újra a legjobb ötös tagja lett az Alba Fehérvár kanadai dobóhátvédje, Justin Edwards.

Mint arról volt szó kedd este, az Egis Körmend légiósa, Terry Allen 37 pontot szerzett a Hubo Limburg United idegenbeli legyőzése alkalmával, és összesen 38 VAL-lal zárt. Mindkét mutató szezoncsúcs az egész mezőnyt tekintve, ilyen számokat még senki nem hozott a 2016/17-es sorozatban, és Allen 37 pontja egyébként összesen egy ponttal marad el a kupa történetének legjobb teljesítményétől, amit az előző idényben a Benfica kosarasa, Ivica Radic hozott az egyik találkozón.

Rajta kívül a hét csapatába Nemanja Milosevics (Cmoki-Minszk, 27 pont, 15 pattanó), Murphy Burnatowski (Apoel Nicosia, 32 pont, 7/9 tripla), Lamb Autrey (Pardubice, 23 pont, 5 pattanó, 9 gólpassz) és az Alba Fehérvár kanadai dobóhátvédje, Justin Edwards kerültek még be - utóbbi zsinórban másodjára kapott helyet a hét csapatában. Edwards 21 ponttal, 5 pattanóval 8 gólpasszal és 3 szerzett labdával zárta a Benfica elleni 19 pontos sikert.

Foto, Slide - fiba.com, Vágvölgyi Bálint

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus