Vojvoda, Alekszics: "Minden hibánkat megbüntették"

A tegnap délután lejátszott Szolnok - Crvena Zvezda mérkőzést követően a két tréner, valamint Vojvoda Dávid és Nikola Rebics nyilatkoztak.

Dejan Radonjics, a Crvena Zvezda vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak a győzelemhez, a szurkolóknak pedig azért, mert elkísértek minket Belgrádból, és motiváltak minket az egész mérkőzés alatt. A 40 perc során végig kontrolláltuk a meccset annak ellenére is, hogy a játékosok nagyon fáradtak voltak az Olimpiakosz elleni derbi és a hosszú utazás miatt. Csak egy napunk volt felkészülni a Szolnok ellen, de megmutattuk, hogy erős csapatunk van, amely igazi győztes típus.

Nikola Rebics, a Crvena Zvezda játékosa: Ahogy edzőm is mondta, nem volt túl sok időnk felkészülni a Szolnok elleni meccsre. Nagyon fáradtak voltunk az út és a görögök elleni találkozó miatt, de képesek voltunk végig koncentrálni, és így sikerült nyernünk ezen a nagyon fontos összecsapáson.

Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj KK játékosa: A Crvena Zvezda egy nagyon jó csapat, könnyedén nyertek ma ellenünk, minden hibánkat megbüntették. Azt is el kell mondanom, hogy mi is fáradtak voltunk, az utóbbi időben nagyon sokat utaztunk és kemény meccseink voltak, emiatt pedig kevésbé tudtunk koncentrálni. Két nap múlva nagyon fontos ütközetet fogunk megvívni, megpróbáljuk kijavítani a hibáinkat a Besiktas elleni meccsig.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nem összpontosítottunk eléggé a második félidőben, a Zvezda pedig azonnal kihasználta ezt, 11-0-s szakaszt futottak a harmadik negyedben. Két napunk van, hogy javítsuk azokat a dolgokat, amiket ma nagyon elrontottunk, és hogy rendesen regenerálódjunk, mert fontos találkozó elé nézünk a EuroCupban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus