Vojvoda: "Újabb nagy győzelmet arattunk"

A Szolnoki Olaj KK tegnapi, Dinamo Sassari felett aratott győzelme után a két tréner, valamint Vojvoda és Eyenga nyilatkoztak.

Mint arról tegnap este beszámoltunk, a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK 86-75-re verte az olasz bajnok Dinamo Banco di Sardegna Sassari együttesét a EuroCup második csoportkörének első fordulójában. Az összecsapás után megvoltak a szokásos meccs utáni nyilatkozatok is természetesen.
 

Pór Péter, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Megpróbáltuk a mérkőzés elejétől kezdve kontrollálni az iramot és a meccset, azt akartuk elérni, hogy a Sassari ne tudjon rohanni, nagy tempót diktálni. Sikerült ezt megvalósítanunk, ez pedig nagy befolyással volt a találkozó hátralévő részére is. A második félidőben egy kisebb gödörbe kerültünk, de végeredményben a jó védekezés győzelmet ért számunkra. Keményen küzdöttünk, jól játszottunk és elégedett vagyok a csapatommal.

Marco Calvani, a Dinami Sassari vezetőedzője: Gratulálok a vendéglátóinknak, jól játszottak. Az első negyedet teljesen átaludtuk, hagytuk, hogy a Szolnok a saját ritmusában kosárlabdázzon. Az utolsó felvonásban sikerült 6 pontra visszajönnünk, de pár alkalommal szerencsénk sem volt. Meg kell tanulnunk, hogy az elejétől kezdve koncentrálnunk kell. Stanley Burrellnek kulcsszerepe volt a mérkőzésen, nemcsak a pontjaival, hanem a kreativitásával is.

Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Ez megint egy óriási győzelem volt számunkra, az összes csapattársamnak gratulálok, mindenki ellátta a szerepét. Jól felkészültünk a Sassariból, ismertük a játékaikat, ez pedig nagyon fontos volt a végeredmény szempontjából. Ezzel van már egy győzelmünk a második csoportkörben, de továbbra is a földön kell maradnunk.

Christian Eyenga, a Dinamo Sassari játékosa: Túlságosan nyugodtan érkeztünk ide, biztosak voltunk a győzelemben, és azt hittük, ez egy könnyű meccs lesz. Nem így történt. A Szolnok megérdemelten nyert, jobbak és sokkal agresszívebbek voltak nálunk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus