Willie Warren a forduló legjobbja

A EuroChallenge második csoportkörének negyedik fordulóját rendezték tegnap este. A győzelem mellett egyéni elismerésben is részesült a magyar együttes egyik játékosa: Willie Warrent a forduló legjobbjának választotta a eurobasket.com. Az összecsapás két perces összefoglalóját is megnézhetitek!

A szolnokiak amerikai hátvédje 17 pontot, 9 gólpasszt, 6 pattanót, 1 szerzett labdát, valamint 7 kiharcolt faultot jegyzett. Mindössze 1 eladott labdája volt 30 percnyi játékideje alatt, 50% fölött vállalt mezőnyből (5/9) - igaz, egyik triplakísérlete sem ért célba (0/2) - és 7/10 volt a büntetővonalról.

Érdekesség, hogy Warren a EuroChallenge hivatalos oldalán, a fibaeurope.com-on "csak" ötödik lett holtversenyben, 25 VAL ponttal (itt a kiharcolt faultokat nem számolják egyáltalán).

A eurobasket.com listájára Báder Márton is felfért a 10. pozícióban. Neki 12 pontja, 9 pattanója, 1 gólpassza és 6 kiharcolt faultja volt a Reggio Emilia elleni mérkőzésen. Egy dobást hibázott mezőnyből (2/3) és kettőt a büntetővonalról (8/10).

 

A mérkőzés összefoglalója:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus