A Körmend összekerült a Nanterre-rel a FIBA Europe Cupban

Tegnap este az Egis Körmend együttese csoportharmadikként jutott tovább a FIBA Europe Cupban - a következő szakaszban a Nanterre 92, a Cmoki-Minszk és a Bnei Herzliya lesznek az ellenfelei. Lássuk a sorsolást!

Tegnap este beszámoltunk róla, hogy az Egis Körmend csapata 79-72-es vereséget szenvedett ugyan a Donar Groningentől, ezzel a B-csoport harmadik helyén végzett, de a vasi alakulat így is továbbjutott a FIBA Europe Cupban, mint a második legjobb nyugati csoportharmadik.

A következő csoportkörben az N-csoportba kerültek Teo Cizmicék, ami azt jelenti, hogy a D-csoportot többek között a Sopron KC előtt megnyerő, francia Nanterre 92, a J-csoportban szintén az első helyen végző, fehérorosz Cmoki-Minszk, illetve az F-csoportban a Lukoillal azonos mérleget hozó, de második helyen befutó, izraeli Bnei Herzliya lesz az ellenfelük.

A sorsolás

2016. december 14.
Nanterre 92 - Egis Körmend

2016. december 21.
Egis Körmend - Cmoki-Minszk

2017. január 4.
Bnei Herzliya - Egis Körmend

2017. január 11.
Egis Körmend - Nanterre 92

2017. január 18.
Cmoki-Minszk - Egis Körmend

2017. január 25.
Egis Körmend - Bnei Herzliya

Mint az az Alba Fehérvár új csoportellenfeleinél írtuk már, innen csak az első helyezett jut tovább biztosan, plusz a hat csoportból a két legjobb második, így alakul ki a BL-ből kieső 8 együttessel a legjobb 16 mezőnye.

Foto, Slide - Egis Körmend facebook-oldala, Szendi Péter

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus