Euroliga: Három TV-s rangadó jut mára!

Ma este négy derbivel zárul le az Euroliga Top 16-os csoportkörének nyolcadik fordulója, s a DIGI Sport 2 jóvoltából egy kivétellel az összes csatát meg is tekinthetjük élőben itthon is a TV-képernyők elől. Moszkvában orosz belharccal kezdődik a program, majd egy görög - török csúcsrangadóval folytatódik, s egy Real - Partizan "gálaelőadással" fejeződhet be. Lássuk, mit érdemes tudnunk az egyes párosítások előtt!

E-csoport:

Fenerbahce Ülker (török, 3-4) - Olympiakosz (görög, 4-3) (19:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

A Fener lendületben van, ami ráadásul elképzelhető, hogy ki is tartt a címvédő ellen otthon ezen az igazi ki-ki meccsen. Könnyen dönthet is ez a csata a törökök továbbjutásáról is elnézve a többi rivális mutatóját, de két ilyen gárda találkája bármilyen körülmények közt csemegének számítana. Oguz Savas már ott lehet a Sipahit, Vidmart és Karamant nélkülöző vendéglátóknál, Acie Law és a frissen (vissza)szerzett Shermadini viszont még nem öltözik be a Jamario Moont ezen a fronton először harcba dobó görögöknél.

F-csoport:

CSZKA Moszkva (orosz, 6-1) - Lokomotiv Kubany (orosz, 3-4) (17:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Viktor Hjapa hiányzása érzékenyen érintheti az amúgy extra formának örvendő CSZKA-t, mely a kiesés szélére lökheti a Kubanyt ezen a "házirangadón". Bár saját közönsége előtt szorongatta nagyobb nevű riválisát a tavaly Európa Kupa-győztes, de a korábbi moszkvai játékmestert, Anton Ponkrasovot először játszató Loko óriási tettet hajtana végre, amennyiben idegenben tudná két vállra fektetni a Messina-legénységet.

Bayern München (német, 3-4) - Zalgiris Kaunas (litván, 1-6) (20:15)

A Bayern otthon muszáj, hogy hozza ezt a csatát, különben komoly bajba kerülhet, a Zalgiris pedig az utolsó szalmaszálba igyekszik belekapaszkodni Münchenben, de itt is elég jelentős papírforma-borulásnak számítana a litvánok diadala. Ksistof Lavrinovic távozása elég érzékenyen érintette a Kaunast, de már veszítenivalója igazán nincs a balti alakulatnak.

Real Madrid (spanyol, 6-1) - Partizan Belgrade (szerb, 1-6) (20:45, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

A Real két kisembere, Draper és Carroll nélkül indul csatába ma, de ez aligha érződik majd a madridiak játékán a tartalékos Partizan ellen, bár Szasa Pavlovics debütálása szabadíthat fel némi extra energiát a szerbeknél. Összességében gálaelőadás és óriási kiütés várható a Top 16 legerősebb és leggyengébb alakulatának csatáján.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus