Euroliga: Már ma bejuthat a Final Fourba a Barcelona

Ma este már a harmadik felvonás kezdődik az Euroliga negyeddöntőjében, ahol a Barcelona két simán nyert meccs után Juan Carlos Navarro nélkül igyekszik már az első isztambuli találkozón lezárni az egyik fél harmadik diadaláig tartó párharcot és bejutni a Milanóban megrendezésre kerülő Final Fourba. Lássuk, mit várhatunk ettől a csatától!

Galatasaray (török, 4.) - FC Barcelona (spanyol, 1.) (19:00)

Carlos Arroyo játéka több, mint bizonytalan a törököknél, így hiába, hogy a sorozat történetének legjobb dobója el sem utazott a katalánokkal, kis túlzással csoda kell az Ataman-tanítványoktól ahhoz, hogy életben tartsák reményeiket és megakadályozzák, hogy a Barca már ma kiüsse őket a sorozatból.

Jamon Gordon és Nate Jawai biztosan nem lesznek még ott hazai oldalon, de a fanatikus közönség valamit kompenzálhat a csapatként egységes, jól összerakott Galata számár, viszont a palánk alatt Mensah-Bonsutól nem teljesen egészségesen is jóval több kell, mint eddig, ha Arroyo sem lesz, akkor pedig Arslannak élete meccsét kellene hoznia, hogy valamit ellensúlyozni tudjon és az ex-NBA-s játékmesterhez hasonlóan jól kell őriznie a játékszert, csak ekkor nyílhat esély a nyomás nélkül küzdő spanyolok ellen a vendéglátók számára.

A gránátvörös-kékeknél Navarrót leszámítva mindenki harcra kész, tehát abszolút favoritként utazhat keletre a Pascual-alakulat.

A párharc állása: 2-0 a Barcelonának.

Élőképes streameket itt találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus