Euroliga: Panathinaikosz - Barcelona a TV-ben!

Ma este három találkozóval záru az Euroliga Top 16-os csoportkörének 12. fordulója, melynek legjobban várt rangadóját, a Barcelona - Panathinaikosz összecsapást a DIGI Sport 2 jóvoltából mi is a TV-képernyők elől nézhetjük végig. A Fenerbahce pedig győzelmi kényszer alatt fogadja a már biztos továbbjutó Olimpia Milanót, a Kubany ezzel párhuzamosan elveheti a Partizan utolsó reményeit is, a sajátjait ez által meg is erősítheti. Lássuk, mit várhatunk a mai párosításoktól!

E-csoport:

Fenerbahce Ülker (török, 5-6) - Olimpia Milano (olasz, 8-3) (19:00)

A Fener otthon muszáj, hogy nyerjen, ugyanis a riválisok lépéselőnybe kerülnek, ha ez nem sikerül Zseljko Obradovics gyenge kezdés után szépen felálló legénységének, mely Sipahit és Vidmart most is kényszerből jegeli Ilkan Karamannal együtt. A vendégeknél Keith Langford nem lesz még bevethető, ez pedig azt is jelenti, hogy favoritnak tekinthető az Ülker a már matematikailag is biztosan rájátszó olaszok ellen.

FC Barcelona (spanyol, 11-0) - Panathinaikosz (görög, 6-5) (20:45, TV: DIGI Sport 2, 22:30-tól)

A Barca emberemlékezet óta nem kapott ki az Euroligában, viszont a Pana új erőre kapott és ha a felépülő James Gistet is be tudja ma vetni Alvertisz mester, akkor nem feltartott kézzel kell pályára lépnie a katalán gárdának. A vendéglátók is teljes kerettel érkeznek, s kérdéses, hogy mennyire adják ki magukból a maximumot, hiszen már most meg is nyerték a csoportot és mindenképp pályaelőnyből indítják a PO-t. Mivel a fiataljaik, kiegészítőembereik mostanság sokat bizonyítottak, ezért nem lenne meglepő, ha ma extra lehetőséget kapnának.

F-csoport:

Lokomotiv Kubany (orosz, 5-6) - Partian Belgrade (szerb, 3-8)

A Partizannak papíron még van esélye, de ma úgy kellene ehhez idegenben rangadót nyernie, hogy a Westermann, Miloszavljevics duó mellett Kinsey sem lesz bevethető, ebben a formában pedig nagyon váratlan dolgok kellenek a szerbektől a sokkal erősebb kerettel és jobb szerkezettel rendelkező Kubany otthonában. A Pasutyin-alakulat minden vezére hadra fogható, ami sokat számít, minden bizonnyal könnyedén nyer ezen a fronton a Loko.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus