Euroliga: Real-Himki rangadóval indul ma a forduló

A megszokottól eltérően már szerdán elkezdődik a hatodik forduló, mikor az eddig gyengélkedő Real Madrid visszavágna a Himki Moszkvának.

A megszokottól eltérően már szerdán elkezdődik a hatodik forduló, mikor az eddig gyengélkedő Real Madrid visszavágna a Himki Moszkvának az oroszországi vereségéért. A meccset a DIGI Sport élőben közvetíti.

 

Alapszakasz, 6. forduló

A-csoport

Real Madrid (spanyol, 2-3) – Himki Moszkva (orosz, 3-2) (20.45, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Az első fordulóban a Himki Moszkva kisebb-nagyobb meglepetésre végig vezetve, végül 84-70 arányban győzte le a Real Madridot. Az oroszok ezzel rögtön az elején küldtek egy üzenetet a mezőny felé, hogy bizony komolyan kell számolni velük ebben a szezonban, és a kiegyensúlyozott formájuk azóta is tart. A Real viszont nem sok fejlődést mutat az októberi állapotához képest, hiszen a Himki mellett a Fener, és legutóbb hatalmas meglepetésre a Strasbourg is simán verte őket. A hazai pályájukban viszont azért bízhatnak a blancók, hiszen a Crvena Zvezda nem jelentett gondot számukra, a Bayernt pedig egy utolsó másodperces kosárral meg tudták verni. Könnyű dolguk most sem lesz, a Himki nagyon komoly ellenfél lesz, ám most már lassan kellene valamit mutatniuk a spanyoloknak. A különbség mértéke sem lesz mindegy, hiszen ha esetleg ki is kap a Himki, akkor az egymás elleni összevetés miatt 14 ponton belül kellene maradniuk.

Élőképes stream ezen a linken található a mérkőzéshez!


A csoportok állása:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus