Gerald Green tesója a saját gyűrűbe zsákolt

Gerald Green testvére, Garlon Green is egy zsákolással került a hírekbe - az év "önkosarát" húzta.

Európai topbajnokságban (meg úgy általában) ritkán látható jelenetnek voltak szemtanúi a braunschweigi nézők. A német első osztály, a Beko BBL alapszakaszának 12. fordulójában a Braunschweig vendége a Walter Tigers Tübingen volt, a vendégeknél pedig szerepelt az a Garlon Green, aki az NBA-ben szereplő Gerald Green testvére - 5 évvel fiatalabb, mint a Miami Heat swingmanje.

Gerald sok mindenről híres - NBA-be való visszatéréséről, arról, hogy négy ujja van az egyik kezén, vagy leginkább hatalmas és borzasztóan légies zsákolásairól -, de az eszéről biztosan nem, Garlonra pedig hasonlóan bután néztek sokan a hétvégén. Az amerikai játékos az ellenfél 2 pontos vezetésénél, 81-79-nél, 0.4 másodperccel a vége előtt egy elrontott büntető után azonnal bezsákolta a labdát... csak a saját gyűrűjébe...

Garlon az esetet követően elmondta, hogy hallotta az ellenfél edzőjét, aki azt kiabálta a büntetőt dobó játékosnak, hogy nyugodtan dobja mellé (ezzel lepörgette volna az órát, vagy legalábbis a hátralévő idő jelentős részét), ő pedig próbált valamit tenni, hogy legyen még esélyük a pálya másik oldalán az egyenlítésre, ez jött ki belőle. A végeredmény 83-79 lett, tehát a Garlon hiába próbálkozott, a hírekbe viszont legalább bekerült mindenhol (egyébként csapata legeredményesebb játékosa volt 16 pontjával a találkozón).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus