Hanga a legjobb kiscsatár az Euroligában

A GM-ek évközi szavazásán Hanga Ádámot választották holtversenyben a legjobb kiscsatárnak, Ekpe Udoh mögött pedig a második legjobb védőnek.

Minden évben szavaznak a GM-ek (általános igazgatók) az Euroliga idény közben a különböző kategóriákban. Az első részben a csapatokról és az edzőkről szóló kérdések eredményei jöttek ki - a Baskoniát választották a legszórakoztatóbb csapatnak (25%), Sito Alonsót pedig a harmadik legjobb trénernek (18.75%).

A spanyol gárda magyar sztárja, Hanga Ádám a második részben, a játékosokat érintő kérdésekben játszott főszerepet, miután 25%-kal Will Clyburnnel (Darüssafaka Dogus) és Darius Millerrel (Brose Baskets Bamberg) holtversenyben őt választották a legjobb kiscsatárnak. Hanga egy másik kategóriában is kiemelt volt - a legjobb védők között a második helyen végzett egy szavazattal lemaradva Ekpe Udoh-tól (Fenerbahce) - 18.75%-a lett Hangának három vokssal, 4-gyel és 25%-kal lett az első Udoh, de Hanga mögött végzett az előző idény legjobb védője Kyle Hines (CSZKA Moszkva) is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus