Az alapszakasz felénél az Andorra látogat Hangáékhoz

Tovább őrizhetik harmadik pozíciójukat Hanga Ádámék a pontvadászatban, amennyiben ma kora délután felülkerekednek az Andorra együttesén! 

Laboral Kutxa – Morabanc Andorra
2016. január 24. – 12:30

Az alapszakasz feléhez érkezve Hanga Ádámék azt a Morabanc Andorrát látják vendégül, amely a Király Kupa részvételért küzd. A vendég együttes legnagyobb erőssége a távoli dobások hatékonyságában rejlik, így a Laboral Kutxának elsősorban periméter védekezésére kell kiemelt hangsúlyt fektetnie.

A baszk alakulatnál ezúttal is a Mike James-Darius Adams amerikai kettős tartja kezében a karmesteri pálcát, amely előnyt élvez Victor Sadáék ellen. A mérkőzés egyik legnagyobb match-upját Fabien Causeur és David Navarro vívhatják, akik a mezőny minden szegletében otthonosan mozognak.

Honfitársunk ismét fontos szerepkörben találhatja magát, hiszen sokrétű játéka mellett Betinho Gomest is féken kell tartania. A Laboral Kutxa leginkább a festékben fordíthatja szája íze szerint a mérkőzést: mind lepattanócsatában, mind fizikálisan a Jannisz Buruszisz - Kim Tillie - Tornike Shengelia triumvirátus felé billen a mérleg nyelve. Sok csapatnak okoztak már kellemetlen perceket Luka Bogdanovicsék, így egy percig sem lehet félvállról venni Joan Penarroya legénységét, ám mélyebb rotációja és kiegyensúlyozottabb performansza miatt is kötelező hazai pályán behúznia a találkozót a Vitoriának. 

HAJRÁ HANGA, HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!

A mérkőzés az alábbi linken élőképpel követhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus