Hanga remekelt, rájátszásban a Laboral

A rájátszás szempontjából kulcsfontosságú meccset vívott ma Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa Zaragozában, ahol helyt is állt és honfitársunk hathatós segítségével be is húzta a győzelmet. Ezzel a sikerrel már biztos, hogy bejutottak a legjobb nyolc közé, vagyis pályára léphetnek a rájátszásban.

CAI Zaragoza - Laboral Kutxa 75-88

A vendégek nagyon jól kezdték a találkozót, hiszen rögtön 11-0-ra húztak el, Pleiss zárásai mögött tengernyi helyek jutottak a dobóiknak. Joseph Jones beállásával észhez tért a Zaragoza és kiegyenlítették a meccset, majd a második negyed elején Tabu triplájával még a vezetést is átvették a hazaiak, de innentől beindult a Laboral, Nocioni mellett San Emeterio, Pleiss és Hanga is hozzátette a magáét, így végül különösebb gond nélkül győztek – az utolsó percekben már a húsz pontot verdeste a különbség. A vendégek 57%-kal céloztak mezőnyből, míg a Zaragoza csak 42-vel, ráadásul több büntetőt harcoltak ki és több lepattanót is szereztek meg, nem volt olyan faktor, amiben a hazaiak lettek volna jobbak.

Hanga Ádám csereként beállva 21 percet töltött a pályán, ez alatt 11 pontot szerzett, mindkét triplakísérletét értékesítette, kettesből 2/3 volt a mutatója, két bünetőjéből pedig egyet dobott be. Ez mellett is nagyon hasznos volt, hiszen kiosztott négy gólpasszt és megszerzett négy labdát is, leszedett egy lepattanót és kiharcolt egy faultot is, a negatív oldalra két személyi hiba került fel.  

 

A Zaragoza legjobb dobói: Jones 18, Sanikidze 16, Tabu 12/6

A Laboral legjobb dobói: Nocioni 17/6, San Emeterio 13/3, Causeur 13/6

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus