Hangáék a Gran Canaria otthonában zárnák le a negyeddöntőt

Ma 13:30-tól a Herbalife Gran Canaria otthonában lépnek parkettre Hangáék, akik ha ma is győznek, bejutnak az elődöntőbe! 

Herbalife Gran Canaria – Laboral Kutxa
2016. május 29. – 13:30

Kiegyenlített, szoros első play-off meccset húzott be Hanga Ádám együttese két nappal ezelőtt, amellyel nagy lépést tett az elődöntő felé. Kulcstényező volt Kevin Pangos játékból való kiiktatása illetve a lepattanócsatában kialakult baszk dominancia. Amennyiben a Darius Adams-Mike James amerikai kettős a mai napon is féken tudná tartani a vendégek irányító mesterét, úgy szintén a Laboral Kutxa felé billenne a mérleg nyelve. Az elmúlt mérkőzésen mindkét fél haloványan tüzelt periméterről – elengedhetetlen, hogy a játék ezen szegmensében is javuljon a vendégek teljesítménye, ha már ma le szeretnék zárni a párharcot. Rendkívül jó formát mutotatott a kanáriknál DJ Seeley, akinek köszönhetően az első félidőben többször is vezetett gárdája. Honfitársunk faultproblémái ellenére újabb remek produkcióval szolgált - ma is nagy szüksége lesz csapatának sokrétű játékára illetve a Brad Newley-Kyle Kuric duó hatékonyságának minimalizálására. Más ritmusban kell pattogtatnia az Alen Omic-Sitapha Savané-Pablo Aguilar triumvirátusnak ahhoz, hogy megakadályozza a Jannisz Buruszisz-Kim Tillie páros uralmát a festékben. 

Amennyiben legnagyobb fegyverében, a tripladobásokban képes javulást felmutatni a Herbalife Gran Canaria, úgy bőven van esélye az egyenlítésre. Bár győzelmi kényszer alatt játszik - hiszen a negyeddöntők csak két győztes mérkőzésig tartanak -, amelyet a liga második leghatékonyabb támadójátékával rendelkező Velimir Perasovic legénység nagyon megbüntethet, ha görcsössé válik játéka. 

Ma is kemény, feszültséggel teli összecsapás várható, amelyen a magasabban jegyzett vitoriaiak kontrollált akciókkal és kevesebb eladott labdával zárhatják le negyeddöntős küzdelmeiket és masírozhatnak be az elődöntőbe. 

HAJRÁ HANGA, HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!

A mérkőzés az alábbi linken élőképpel követhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus