Hangáék a Real Madrid skalpját is begyűjtenék

A ma este hat órakor kezdődő regnáló bajnokcsapat elleni derbin szereznék meg első bajnoki győzelmüket Hanga Ádámék az új évben!

Laboral Kutxa – Real Madrid
2016. január 3. – 18:00

A kör rangadóját vívják Hanga Ádámék a Vitoriába látogató Királyi Gárdával, amelyen a látványra egészen biztos nem lesz panasz, hiszen két, a támadójátékáról híres csapat méri össze erejét. Míg a baszkoknál mindenki egészséges, addig a Real Madridnál két neves hiányzó is akad: Rudy Fernández mellett az energiabomba Sergio Llull sem tudja vállalni a játékot – ennek ellenére sem lehet félvállról venni a fővárosiakat. Nagyobbnál nagyobb match-upok emelhetik az összecsapás színvonalát: az egyik legmeghatározóbb szegmens irányítóposzton várható, ahol a Darius Adams-Mike James páros néz farkasszemet Sergio Rodriguezzel. Periméteren kemény adok-kapokra lehet számítani: a hazaiaknál elsősorban Fabien Causeur válhat főszereplővé, míg túloldalon Jaycee Carroll mellett a visszatérő K.C. Rivers is közismert finom csuklójáról.

Honfitársunkra várhat – többek között – az amerikai fékentartása, valamint ezúttal is égető szüksége lehet sokrétű és rendkívül hatékony játékára a Laboral Kutxának. A baszkok leginkább a festékben fordíthatják maguk javára a találkozót: az élete formájában pattogtató Jannisz Buruszisz-Kim Tillie-Darko Planinic trió fizikálisan is fölényt élvez, bár egy jó napot kifogó Felipe Reyes-Gustavo Ayón kettős okozhat kellemetlen perceket. Idén korántsem mutatja azt a magabiztos arcát a regnáló bajnokcsapat, mint tavaly, így minden esélyük megvan Hangáéknak, hogy hatalmas győzelemmel kezdjék az új évet. 

A mérkőzés az alábbi linken élőképpel követhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus