Hangáék megtörnék a Valencia veretlenségét

Biztató formában várhatják Hangáék a forduló rangadóját a Valencia ellen, amely a bajnokságban mind ez idáig nem talált legyőzőre! 

Laboral Kutxa – Valencia Basket Club
2016. február 7. – 19:00

Ma este a pontvadászat egyetlen, 18 forduló óta (!) veretlen csapata lép parkettre Vitoriában, amely kőkemény ellenállásba, sőt akár első vereségébe is beleszaladhat a szintén kiváló formában tündőklő Laboral Kutxa ellen. Nagy esély mutatkozik egy látványos és pontgazdag rangadóra, ugyanis a bajnokság második és harmadik leghatékonyabb támadójátékkal rendelkező felei néznek farkasszemet egymással.

Hatalmas match-upok sora emelheti az összecsapás nívóját: nagyon sok múlhat a Mike James-Darius Adams irányítópároson, amely méltó ellenfelre lelhet Sam Van Rossom nélkül is az Antoine Diot-Guillem Vives duóban. Mindkét gárda képes kiemelkedő periméter játékra – így kiegyenlített csata várható Fabien Causeur és Rafa Martinez között is. Hanga Ádám ezúttal is könnyen főszereplővé válhat, hiszen sokrétű játékából nagy szükségük lesz a baszkoknak elsősorban hatékony defenzív megmozdulásaira, ugyanis a korábban hét évig Vitoriában pattogató, Európa-bajnok Fernando San Emeteriót kellene féken tartania.

Tornike Shengelia kiesése érzékeny veszteség a hazaiaknak; Jannisz Buruszisz mellé muszáj, hogy felnőjjön Kim Tillie vagy éppenséggel Darko Planinic, hogy ne legyenek alárendelt szerepben a festékben Justin Hamiltonékkal szemben. Honfitársunk csapata magabiztosan várhatja a Valenciát, hiszen egy héten belül előbb a Barcát, majd a Real Madridot is idegenben (!) győzte le! Szoros meccsre van kilátás, ám Velimir Perasovic legénysége lelkes közönsége előtt kontrollált játékkal elveheti a listavezető veretlenségét!

HAJRÁ HANGA, HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!

A mérkőzés az alábbi linken élőképpel követhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus