28-án vasárnap jótékonysági kosárdélután a Rátgéber Akadémiával

„Játssz, cserélj, segíts!” címmel jótékonysági kosárdélutánt rendez a Rátgéber Akadémia 2018. január 28-án, vasárnap 15.00-18.00 között a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia Facebook-oldala számolt be a kezdeményezésről:

A kapunyitás 14.40-kor lesz. Kérünk benneteket, a rendezvényre hozzatok magatokkal váltócipőt. Kosárdélutánunkon a főszerep a közös játéké és alkotásé lesz, melyben részt vesznek a legkisebbek és a PEAC-PÉCS élvonalbeli játékosai is.

Rendezvényünkön jótékonysági sportruhavásárt is szervezünk, ezért kérünk Benneteket, hozzátok magatokkal kinőtt, már nem használt, de jó állapotú sportruháitokat, felszereléseteket (méret szerint csomagolva), és válogassatok jelképes összegért a mások által felajánlott sportruhákból. Rendezvényünk teljes bevételével a pécsi Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványt szeretnénk támogatni.

A leukémiás és egyéb daganatos megbetegedéssel küzdő, rászoruló gyermekek életkörülményeinek javítására, gyógyítására szánt felajánlását köszönettel fogadjuk a rendezvényünk helyszínén megtalálható adománygyűjtő dobozokba.

Részvételetekre számítunk!

Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Alapítványról

Az egész Dél-Dunántúlról (Tolna, Somogy, Baranya) és Zala megyéből is a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályára kerülnek a daganatos, leukémiás és hasonló betegségekkel küzdő gyermekek. Ez a központ a hét magyarországi gyermekonkológiai centrum egyike, ahol évente 30-40 újonnan diagnosztizált rosszindulatú daganatos, illetve leukémiás gyermeket kezelnek. Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványt 2011-ben a szóban forgó osztály munkájának segítésére hívták életre.

További információ: www.eurakvilo.com

fotó: Rátgéber Kosárlabda Akadémia Facebook-csoportja

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus