A fiatal Klay Thompson, amint Jordantől és Pippentől kap aláírást

1998-ban, Oregonban találkozott Thompson a Bulls akkori sztárjaival - a Blazers-szurkolóként felnövő későbbi kiválóság azt is elárulta, ki volt a kedvenc portlandi játékosa.

A Golden State Warriors sztárja, Klay Thompson még májusban beszélt egy esetről, amikor édesapja, Mychal Thompson bevitte a kulisszák mögé a Portland TrailBlazers egyik mérkőzésén.

Az 1978-as draft 1/1-ese profi karrierje első nyolc évét Portlandben töltötte, a család pedig Oregonban, Lake Oswegóban élt ekkor - egészen Klay 14 éves koráig, amikor Los Angelesbe tették át székhelyüket. Mychalnek volt bejárása a színfalak mögé is, és 1998-ban be isvitte fiait, hogy találkozzanak a Chicago Bulls két legendájával, Michael Jordannel és Scottie Pippennel. Erről a találkozóról most előkerült a felvétel is, amit ezen a linken láthattok.

Thompson azt mondta erről az estéről, hogy nagyon félénk volt akkoriban, de ez a legjobb emléke abból a korszakból, mert az egész város felbolydult, mikor a Bulls oda látogatott. Mindenki úgy volt vele, hogy azon a meccsen ott kell lennie.

Újságírói kérdésre azt is elárulta az akkor még a Blazersért szorító Thompson, hogy a kedvenc portlandi játékosa Rasheed Wallace volt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus