Fepu, a rekorder - legendáját köszöntötte az Egis Körmend

Ferencz Csaba válogatottbeli búcsúmeccsére készül, az Egis Körmend Facebook-oldala köszöntötte ebből az alkalomból.

Az Egis Körmend Facebook-oldaláról:

Fepu, a rekorder

Az Egis Körmend csapatkapitánya, Ferencz Csaba február 26-án búcsúzik hivatalosan a magyar válogatottól.

Fepu hosszú évek óta, talán még hosszabbnak tűnő, kemény munkával eltöltött nyarakon át segítette a nemzeti csapat munkáját, hozzájárulva annak sikereihez felkészülés idején és a mérkőzéseken is.

A kosárlabdát szerető magyar emberek klubhovatartozás nélkül ismerik el odaadását, kitűnő hozzáállását, látványos kosarait, különösen jókor bevágott hárompontosait.

De nem feledkezhetünk meg arról, hogy Ferencz Csaba nevelőklubjában is kiemelkedő teljesítménnyel rukkol ki hosszú évek óta.

És most már rekordernek is mondhatja magát!

Egészen két hónappal ezelőttig Zsebe Ferenc vezette azt a táblázatot, amelyen a legtöbb bajnoki mérkőzésen pályára lépett körmendi kosarasokat rangsoroljuk. Az ő 516 mérkőzését sokáig senki sem tudta felülmúlni, de megközelíteni sem.

Egyedül Ferencz Csaba, akit 2017 májusában köszöntöttünk 500. bajnokija alkalmából, és aki a tavalyi esztendő utolsó előtti mérkőzésén, december 16-án, Szegeden beállította, majd 23-án, itthon, a Paks ellen meg is döntötte ezt a klubrekordot.

Fepu azóta már túl van az 525. bajnokin, körmendi piros-feketében.

Ha a válogatottban már nem is folytatja példamutató tevékenységét, amit ezúton is köszönünk neki, nevelőegyesületénél kívánunk még nagyon sok, sikeresen lejátszott mérkőzést, valamennyiünk örömére!

Köszönjük, és hajrá Fepu!

fotó: Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus