Jimmy Butler segített csapattársának, hogy láthassa az NCAA-szezonnyitót

Jimmy Butler repülőt intézett Tyus Jonesnak, hogy megnézhesse öccse (illetve a szuperduó Zion Williamson és RJ Barrett) NCAA-debütálását.

A Minnesota Timberwolves holnap hajnalban Los Angelesben, a Lakers ellen lép fel, Tyus Jones viszont nagyon szerette volna megnézni ma hajnalban öccse, Tre Jones első éles meccsét a Duke színeiben (egyúttal a 2019-es drafton igencsak előre várt Zion Williamson és RJ Barrett debütjét is). Az "idősebbik" Jones egyetlen egyetemi szezonját szintén a Duke-nál töltötte 2014-15-ben, nem is akárhogyan, hiszen nem csak bajnokságot nyertek, de ő lett a négyes döntő legjobb játékosa is. 

A szoros menetrend miatt csak magángéppel repülés jöhetett szóba (Indianapolisban volt a mérkőzés), ekkor lépett be a képbe Jimmy Butler, aki megoldotta neki ezt a problémát - Tyus Jones meg is köszönte neki az ESPN közvetítésében.

Jonesnak egyébként jó estéje volt, a Blue Devils szétszedte a Kentuckyt, testvére pedig 7 gólpasszt adott, de a meccs inkább a Williamson-Barrett duóról szólt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus