Meghívó: a BUG Fórumon a streetball hazai helyzetéről beszélgetünk

A Budapest Urban Games fórumsorozatának következő témája február 22-én a streetball múltja, jelene és jövője - többek között mi is ott leszünk.

A meghívottak között ott lesz Baksa Szabolcs (Streetball Challenge Hungary), Varga Máté (Kezdő5.hu), Tőrös Balázs (Sport TV), Tímár Csaba (Hoop Starz Streetball) és Kummert Krisztián (bikaspark.blog.hu) is. 

A streetball múltjának, kezdeteinek felelevenítése mellett hangsúlyosan szó esik majd a sportág hazai helyzetéről, a közösségekről, infrastruktúráról, finanszírozásról, illetve a résztvevők megvitatják, hogy a hazai szabadidősportra milyen hatást gyakorol az "utcai kosárlabda". 

Természetesen nem maradhat el a jövőkép felvázolása sem, tekintettel arra, hogy a 2020-as tokiói olimpián önálló versenyszámként bemutatkozhat a 3X3 kosárlabda - ezzel kapcsolatban lehetséges turisztikai, egészség- és közösségfejlesztési, illetve infrastrukturális célokról is szó esik majd. 

A fórum nyilvános, 2018. február 22-én, csütörtökön Budapesten az Ötkertben (V. kerület, Zrínyi utca. 4.) 18:30-kor kezdődik, és várhatóan 20 óráig tart majd. További részleteket az esemény Facebookos leírásában találtok, a főszervező Mezős Balázzsal és a többi résztvevővel együtt szeretettel várunk Benneteket. 

A Budapest Urban Gamesről a sportközösség honlapján tudhattok meg többet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus