Színes egyéniségek: a 2018-as All-Star Gála cipői

Az idei AS-főmeccsen is láthattunk pár signature lábbelit, többen pedig a cipőválasztással akarták tiszteletüket kifejezni a régi nagyok iránt.

Kezdjük a signature, tehát a névre szóló cipőkkel. LeBron James a LeBron 15 speciális színeit viselve lett MVP:

A másik csapatkapitány, Steph Curry a Curry 4 „Flushed Pink” változatában lépett pályára:

James Harden a Harden Vol 2. „Vision”-jében pompázott:

Kevin Durant a KD 10 All-Star verziójában pattogtatott:

A legunalmasabb design kategóriában Klay Thompson Anta KT3-jének nem volt vetélytársa...

Extravagáns kategóriában Damian Lillard Dame 4-ja és Kyrie Irving Kyrie 4 All-Star-ja futott nagy versenyt:



Paul George láthatóan kínosan ügyelt arra, nehogy a nyári szabadügynökpiacra utaljon bármivel is, a PG2 All-Star színeinek kiválasztásánál is ez lehetett a szempont, bár összeesküvés-hívőknek gyanús lehet a narancssárga csík...

A nyolc signature cipős játékos mellett négy játékos viselt retro cipőt, ketten Jordant, ketten Kobe-t. Giannis Antetokounmpo (aki nyáron edzeni is szeretne Bryanttel) és DeMar DeRozan a helyi közönségkedvenc korábbi cipőit viselte:

Jordan már csapattulajdonos, így nem meglepő, hogy a Hornets játékosa, Kemba Walker Jordan 1995-ös ’I’m back’ Jordan 10-jét vette fel, míg a márka jelenlegi arca, Russell Westbrook értelemszerűen egy All-Starra optimalizált Why Not Zer0.1 „LA Mismatch” lábbelit húzott:

Több játékos nem gondolkodta túl, vagy a Nike (Oladipo, Aldridge, Drummond) vagy adidas (Dragic, Lowry) aktuális cipőjét húzta fel – néhányan viszont egyedi festéssel próbálták feldobni a cipőiket, a legszínesebb Bradley Beal-é volt. 

+1. Tracy McGrady már csak a Celebrity Game-en ragadott labdát, és természetesen a T-Mac III ünnepi alkalomra festett cipőjét hordta:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus