Terry Rozier az egyik Bledsoe-t oltotta, a másikat megtisztelte

Terry Rozier és Eric Bledsoe különcsatája adott ízt a Celtics-Bucksnak, a Philly elleni első meccsre Rozier természetesen Bledsoe-mezben érkezett.

A Rozier-Bledsoe csata onnan indult, hogy az első meccs után egy interjúben Rozier Drew Bledsoe-nak nevezte Eric Bledsoe-t. A Philly ellen természetesen Drew Bledsoe-mezben érkezett... Drew Bledsoe egyébként a New England Patriots legendás irányítója volt, karrierje során 256 touchdown-passzt adott, négyszer volt Pro Bowler, a 2002-es Super-Bowl-győztes csapatnak is még tagja volt. Legtöbben egyébként arra emlékeznek vele kapcsolatban, hogy a 2001-es szezon elején súlyosan megsérült, és az ő helyén kapott lehetőséget a csere quarterback, bizonyos Tom Brady... Bledsoe egyébként később ellenfélként is mindig tapsot kapott a Pats pályáján, 2012-ben pedig beválasztották a Patriots Hall of Fame-jébe.

A képet egyébként maga Drew Bledsoe is megosztotta a Twitteren, annyit kommentálva mellé: "Ez a mez mindig szerette a hosszú labdákat!" - utalva saját passzaira és Rozier kiváló kinti dobásaira...

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus