A forduló válogatottja - Rájátszás, Döntő (4.)

Tegnap megrendezték a magyar férfi A-csoportban a döntő negyedik mérkőzését - a forduló válogatottját olvashatjátok!

A korábbi forduló válogatottak:

1. forduló5. forduló7. forduló8. forduló6. forduló9. forduló4. forduló10. forduló11. forduló2. forduló3. forduló12. forduló13. forduló14. forduló15. forduló16. forduló17. forduló18. forduló19. forduló20. forduló21. forduló22. forduló23. forduló24. forduló25. forduló26. forduló

A középszakaszban:

1. forduló2. forduló3. forduló4. forduló5. forduló6. forduló7. forduló8. forduló9. forduló10. forduló

A rájátszásban:

Negyeddöntő (1.)Negyeddöntő (2.)Negyeddöntő (3.), Negyeddöntő (4.)

Elődöntő (1.)Elődöntő (2.)Elődöntő (3.)Elődöntő (4.)

Döntő (1.)Döntő (2.), Döntő (3.)


Irányító
Darrin Govens - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (6)

Taylor nagyon gyenge napot fogott ki az Albánál egyes poszton, míg a Falco vezére ugyan hátrébb lépett, ezúttal is nagyon fontos szerepet vállalt a szombathelyi sikerből. Govens ezúttal nem vállalt sokat (4/10 mezőnyből, 4/4 büntető, 9 lepattanó, 5 gólpassz, 3-3 szerzett és eladott labda, 1 blokk, 3-3 beütött és kiharcolt fault, 20 VAL), de így is folyamatosan rá figyeltek a fehérvári védők és amikor kellett, akkor villant is.


Dobóhátvéd
Váradi Benedek - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (1)

Govens szerepének csökkenésével előrébb lépett a magyar hátvéd, aki nagyon hatékonyan dolgozott labda nélkül, nagyon fontos kosarakat szerzett és kulcsszereplő volt abban, hogy a Falco meglépett a meccs elején. Végül 18 ponttal (5/5 dupla, 1/5 tripla, 5/5 büntető), három lepattanóval, két gólpasszal, hat kiharcolt faulttal, egy-egy szerzett és eladott labdával, valamint három faulttal zárt - ő lett a mérkőzés legjobb dobója és 21 VAL-jával a forduló MVP-je is.


Kiscsatár
Winston Shepard - Alba Fehérvár (7)

Az Albából ezúttal nem nagyon lehet kiemelni senkit, ha viszont valakit mégis, akkor ő Shepard - 14 pontjával ő lett a vendégek legjobb dobója és minden másból is kivette a részét, talán egyedül rá nem lehetett különösebb panasz. Végül 5/8-as mezőnymutatóval, 3/3 büntetővel, öt lepattanóval, három gólpasszal, egy szerzett és öt eladott labdával, két blokkal, valamint egy beütött és három kiharcolt faulttal szedett össze 19 VAL-t.


Erőcsatár
Andrew Barham - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (3)

Barham főleg kiscsatárt játszott, de erőcsatárként is kapott perceket és ezúttal ezen a poszton beválasztottuk a legjobb ötösbe - más nem játszott közel sem ilyen jól a négyesek közül. Barham is élvezte a "felszabadult" labdákat, kintről-bentről büntetett és végül 17 ponttal (2/4 dupla, 3/5 tripla, 4/6 büntető), három lepattanóval, két eladott labdával, három beütött és négy kiharcolt faulttal 13 VAL-t szedett össze.


Center
Tóth Norbert - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (2)

A center főleg a második félidőben villogott, amikor több fontos és nehéz kosarat is elsüllyesztett, bevert egy nagyon jókor érkező hármast is és védekezésben is odatette magát. Végül 11 pontig (5/9 mezőnyből), hét lepattanóig és két gólpasszig jutott, ezen felül volt egy-egy szerzett és eladott labdája, egy blokkja, három beütött és egy kiharcolt faultja, ami összesen 14 VAL-t ért. 


Legjobb hatodik ember
Lester Medford - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (3)

A kispadról nem érkezett túl sok segítség egyik oldalon sem, a vendégeknél Edwards említhető itt, de Medford lendülete ezúttal többet ért - ismét nagy energiával szállt be, volt több bravúrkosara is. Végül 15 pontig (3/5 dupla, 2/9 tripla, 3/3 büntető), két lepattanóig, három gólpasszig, valamint három-három kiharcolt, illetve beütött faultig jutott, ami 11 VAL-t ért.


Foto, Slide - vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus