15 ponttal kapott ki a Körmend a szlovák bajnok otthonában

Ma este a szlovák bajnok BC Prievidza vendége volt az Egis Körmend együttese - jó első negyed után elfáradtak a körmendiek, végül 84-69-es vereséget szenvedtek.

Az Egis Körmend facebook-oldaláról, Gál László beszámolója:

Felkészülési mérkőzés, Prievidza
BC Prievidza - Egis Körmend 84-69 (17-24, 23-12, 20-18, 24-15)

Körmend: Larson 7/6, Smith 11/6, Loveridge 22/12, Allen 23, Csorvási 6
Csere: Oroszi -, Molnár -, Doktor -, Németh.

Ezen a találkozón a horvátországi turnén sérülés miatt nem játszó Larson is pályára lépett, de még látszik, hogy nincs 100%-os állapotban. Jól kezdtünk, Smith két hármasával vezettünk is, de a hazaiak az 5. percben három ponttal már előttünk jártak. Ekkor érkezett Lovridge zsinórban beszórt 4 triplája, amelyeknek köszönhetően a negyed végére 7 egységgel tartottunk előrébb. /17:24/ Aztán a 2. negyedben több hiba csúszott a játékunkba, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált és a nagyszünetben már ők mehettek előnnyel pihenőre. /40:36/

A 3. negyedre sem változott a játék korábbi képe, tartotta párpontos vezetését a hazai csapat. Az utolsó negyedre fáradni látszottak a mieink, szinte csak rossz döntések születtek támadásban és védekezésben is. A záró negyedben a 34. percig kellett várni az első duplánkra. Egy perccel később már 75:56-ot mutatott az eredményjelző. Egy kicsit sikerült kozmetikázni az eredményt, de magabiztos hazai siker született. A hazaiaknál találkozhattunk olyan játékosokkal, aki már megfordultak Magyarországon: Vrasoljevic /Pécs/ 5, illetve Dramicanin /Jászberény/ 18 pontig jutott.

 

Forrás, Foto - Egis Körmend facebook-oldala, Gál Lászó

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus