A Kecskemét a második félidőben lenyomta a Szedeákot

A szűk kerettel érkező Juhosék ismét elfáradtak a nagyszünet után, Karahodzsicsék pedig ezt kihasználva könnyedén nyerték meg a meccset. 

TLI-Székesfehérvár Kupa, bronzmeccs

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kecskeméti TE Duna-Aszfalt 62-72

A Csirics-Brkics páros vezérletével jól kezdett a Jereminovot és Molnár Andrást nélkülöző Szedeák, ám az első negyed derekán már összekapták magukat Djeraszimovicsék hátul és át is vették a vezetést. Nikola Lazicséknál bemutatkozott Chip Armelin, de túl sok hasznosat nem tudott hozzátenni az első félidőben - Juhos Levente viszont igen, a nagyszünetben három ponttal járt előrébb a Kecskemét. 

A fordulás után már nem lépett pályára Brkics sem, majd Révész kipontozódott, így magas posztokon nagyon szűken volt a Szedeák - a harmadik negyed végén Pongó Martin tempóival kilencpontos fórt épített ki a KTE. A fiatal hátvéd remekelt, de mellette Djeraszimovics és Karahodzsics is hozta magát, így itt már hamar eldőlt a meccs - a különbség 17 egységre hízott, jöttek a fiatalok, Jakab például több szép dobást is elsüllyesztett. A hajrában kozmetikáztak ezen Moravcsikék, de a második félidőre már teljesen elfáradtak, így esélyük sem volt a szorosabb eredményre. A Szedeáknál Juhos Leventét illik kiemelni, hiszen 19 ponttal zárt, igaz, az utolsó percben kipontozódott - rajta kívül igazából csak Csirics volt faktor támadásban Lazics csapatában. 

fotó: ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus