A KTE simán nyert a MAFC ellen

A II. Félegyházi Pékség Kupa második elődöntőjében a KTE könnyedén verte a két légióssal felálló MAFC-ot - a kecskemétiek ma a Pakssal döntőznek.

A kesport.hu beszámolója:

KTE­Duna Aszfalt – MAFC 93-­58 (26­-10, 22-­16, 27-­12, 18­-20)

KTE: Pongó Máté 9/3, Camphor 20/6, Djeraszimovics 12, Ivosev 11, Karahodzsics 4, csere: Mészáros 12, Pongó Martin 11/3, Molnár Márton 10, Jakab 2, Hegedűs 2.

A II. Félegyházi Pékség Kupa második összecsapása nem hozott olyan szoros küzdelmet, mint az ASE és a Szeged meccse (77­-72). A két légióssal felálló MAFC ellen a Kecskemét már az első negyed után tizenhat ponttal vezetett, a harmadikat követően pedig majd’ negyven volt közte. A lila­fehérek könnyedén jutottak a “hazai” torna döntőjébe, ahol a Paks vár majd rájuk.

– Ez a meccs remek edzésnek felelt meg, megtörtük a monotonitást – kezdte értékelését Forray Gábor vezetőedző. – Gratulálok a MAFC­nak, mert fiataljaival tisztességgel helytálltak. Az én csapatomnak is jár az elismerés, hiszen maximálisan tartották magukat a megbeszéltekhez. Pénteken a Pakssal csapunk össze, bízom a fiúkban, szeretnénk megnyerni a tornát.

Forrás - kesport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus