A MAFC lett a harmadik a II. Félegyházi Pékség Kupán

A MAFC az utolsó negyedben fordított a Szedeák ellen a II. Félegyházi Pékség Kupa bronzmeccsén, 94-89-re nyertek a fővárosiak, ezzel ők végeztek a harmadik helyen.

A szegedma.hu beszámolója:

II. Félegyházi Pékség Kupa, bronzmérkőzés
Naturtex-SZTE-Szedeák – MAFC 89-94 (28-28, 23-24, 27-20, 11-22)

Szedeák: Boltic 17, Igrutinovic 11/3, Ciric 5/3, Juhos 17, Sulovic 15, csere: Révész 13, Lakosa 7, Vágvölgyi 4. Vezetőedző: Nikola Lazic.

MAFC: Molnár Marcell 2, Tomasovic 31/12, Lakits 11/3, Kovács Á. 20/6, Poscic 15, csere: Fehér 4, Pápai 2, Bordács 9. Vezetőedző: Garai Péter.

Miután tegnap a Kecskemét magabiztosan verte a MAFC-ot a második elődöntőben, így a Pakssal ugyan végig partiban lévő, de végül vereséget szenvedő Naturtex-SZTE-Szedeák találkozott a fővárosiakkal a II. Félegyházi Pékség Kupa bronzmérkőzésében.

Hasonlóan szoros meccset vívott a szegedi csapat, mint a csütörtökön az atomvárosiakkal, és akárcsak tegnap, a hajrá ezúttal sem Andrija Ciricéknek sikerült a legjobban: bár hatpontos előnnyel kezdhették az utolsó tíz percet, a negyedik negyedben csupán tizenegy pontot tudott szerezni Nikola Lazic csapata, a túloldalról azonban dupla ennyi érkezett, így a 31 pontig jutó próbajátékos, Nenad Tomasovic oroszlánrészt vállalva a sikerből, győzelemre, ezáltal a harmadik helyre vezette a MAFC-ot.

A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb egy hét múlva lép pályára: Révész Ádámék pénteken és szombaton a pécsi Matro PVSK négyes tornán vesznek részt, ahol pénteken 18.30-tól a házigazda Péccsel találkoznak, majd másnap a Kaposvár-Eszék mérkőzés győztesével vagy vesztesével találkoznak a helyosztón.

Forrás - szegedma.hu
Foto, Slide - szegedma.hu, Kovács Ferenc

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus