A Pécs megverte a Szabadkát

A PVSK-PANNONPOWER egy kifejezetten izgalmas mérkőzésen győzte le tegnap délután a Szabadka együttesét.

A pvsk-panthers.hu beszámolója:

PVSK-PANNONPOWER - KK Spartak 82-73 (21-22, 23-15, 18-17, 20-19)
Felkészülési mérkőzés, Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. V.: Mintál, Földvári, Danka. 

PVSK: Nelson, Supola 11/3, Smith 19/6, Budimir 9, Sejfic 16. Cs.: Halász 7, Harazin 12, Antóni 6/6, Bíró 2, Krnjajski. Vezetőedző: Csirke Ferenc.
 
Elvileg ezen a hétvégén Szabadkán szerepelt volna csapatunk egy felkészülési tornán, ám az végül elmaradt – a szabadkaiak azonban egy edzőmeccsre eljöttek hozzánk. S ha már ennyit utaztak, nyerni is akartak: a vendégek egyáltalán nem kezdtek megilletődötten, nagyon gyakran már a labda felhozását megzavarták, félpályán becsapdázva az irányítót. Persze a mieinket sem kellett félteni, úgyhogy kemény, férfias játékot láthattunk a pályán. (Ennek Nelson itta meg a levét: egy kemény könyököst követően vérzett a szája, s ezért Csirke Ferenc sokat pihentette.)

A pécsiek közül az új igazolások megint elkapták a fonalat, Chris Smith megbízhatóan termelte a pontokat, Ismet Sejfic küzdött a palánk alatt, Supola Zoltán pedig rendre jókor állt bele egy-egy kinti dobásba. A második negyedben sikerül ellépnünk a vendégektől, de a nagyszünet előtt alig néhány másodperccel bevágtak egy triplát a vendégek, ezzel jöttek be tíz alá. A harmadik és a negyedik negyed kiegyenlített játékot hozott, de szerencsére sikerült megőriznünk az összeszedett előnyünket, így hazai pályán is megszereztük első győzelmünket a felkészülési időszakban.

Forrás, Foto, Slide - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus