A Sopron döntőt játszik a Krasznai Ferenc Emléktornán

A Sopron KC 87-76-ra legyőzte a Traiskirchen együttesét a 32. Krasznai Ferenc Emléktorna második elődöntőjében, így a soproniak holnap a fináléban lesznek érdekeltek a ZTE-t legyőző Oberwart ellen.

Az sakc.hu beszámolója:

32. Krasznai Ferenc Emléktorna, második elődöntő
Sopron KC  – Traiskirchen 87-76 (19-17, 19-20, 24-22, 25-17)

Sopron KC: Threatt 11/9, Mills 10, Lewis 18/9, Dufault 14, Spica 16
Cs: Bán 6/6, Tóth 3/3, Élő -, Takács 6/6, Dénes 3/3, Kántor –
Vezetőedző: Sabáli Balázs

Traiskirchen: Memcic 6, Bass 22/3, Danek 6/6, Vay 19/15, Trmal 9/3
Cs: Aryee 2, Sostar -, Güttl 12/3, Canonito -, Rosecker –

Sabáli Balázs vezeteőedző, így nyilatkozott a mai meccsel kapcsolatban: Sajnos a mai mérkőzésen, nem azt az arcunkat mutattuk, mint a legutóbbi mérkőzésen, Kaposváron, borzasztóan játszottunk, főleg az első félidőben. A második félidőben valamit tudtunk javítani, és talán az egyetlen pozitívum, hogy egy ilyen játékkal is meg tudtuk nyerni a találkozót. Nem igazán volt meg se támadásban, se védekezésben az, amit a múlt hétvégén Kaposváron játszottunk, kicsit  mentálisan éreztem fásultnak a csapatot. Aminek természetesen meg van az oka, hiszen az elmúlt napokban is keményen edzettünk, és úgy vettük ezt a hetet, hogy nem kimondottan erre a tornára, hanem már a bajnokságra készülünk. Úgyhogy elképzelhető, hogy a dobószázalékban is az mutatkozott meg legfőképpen, hogy nem voltunk eléggé frissek. Mills combhajlítóizom sérülést szenvedett, úgyhogy a holnapi mérkőzésen valószínűleg nem fogjuk erőltetni a játékát.

A következő találkozón az Oberwarttal játszunk, akik a mai találkozón a Zalaegerszeg ellen, rendkívül agresszív játékot mutattak védekezésben. Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen segíteni fogja a felkészülésünket. A holnapi napon szeretnénk nyerni természetesen, de számomra az lenne a legfontosabb, hogyha jobb játékot tudnánk produkálni.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - sakc.hu, Tóth Zsombor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus