A Sopron nyerte a 32. Krasznai Ferenc Emléktornát

Küzdelmes, izgalmas és fordulatos mérkőzésen győzte le a Sopron KC az Oberwart Gunnars csapatát, így megnyerte a Krasznai Emléktornát. A torna legeredményesebb játékosa Takács Norbert lett.

Az sakc.hu beszámolója:

Sopron KC  – Oberwart Gunnars 89-66 (26-16, 20-17, 14-15, 29-18)

Sopron KC: Threatt 18/15, Takács 20/12, Lewis 7/3, Dufault 12/3, Spica 13.
Cs: Bán 6/6, Tóth 4/3, Élő 2, Dénes 3/3, Kántor 4.
Vezetőedző: Sabáli Balázs.

Oberwart Gunnars: Cedric 4, Jackson 5, McNeally 16, Traylor 8, Wolf 6/6.
Cs: Szkutta 3/3, Kaferle 3,  Reinelt -, Blazevic 3, Cumberbatch 14/3, Schuecker -, Poljak 4.

Sabáli Balázs vezetőedző nyilatkozata: A tegnapi naphoz képest azt gondolom, hogy szebben és jobban is játszottunk, támadásban mindenképpen. Szépen megtaláltuk az üres embereket és jó százalékkal sikerült dobnunk. Az egész mérkőzés folyamán talán volt egy öt perc, amikor rövidzárlat keletkezett mind védekezésben, mind támadásban, akkor visszaengedtük az Oberwart csapatát. Aztán pár perc után ismét közel harminc pont volt a különbség. Annak ellenére, hogy jobban játszottunk mind az első napon, azt gondolom, hogy még mindig vannak hiányosságaink, amiről már a félidőben is beszéltünk, illetve mérkőzés után az öltözőben. Ezeket szeretnénk a következő hetekben mindenképpen javítani.

Millsnek a tegnap szerzett combhajlító sérülése miatt, úgy gondolom, hogy még pár nap pihenőre van szüksége. Az irányítónk, Jay Threatt a mai napon is sérüléssel játszott, hiszen a tegnapi mérkőzésen kapott egy medvepuszit a combjába, de bízom benne, hogy a hét elején már teljes értékű munkát tud végezni.

Szerdán, 21-én, 18 órakor  a Paks ellen játszunk, Ruják András bár már megérkezik, de még nem fog játszani, csütörtökön kapcsolódik be a munkába.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus