ASE-Körmend: Baki Gergely értékel

Az Atomerőmű SE a szerdán a 13. fordulóból előrehozott mérkőzésen félgőzzel fektette két vállra a sérülésektől sújtott körmendi csapatot. A mérkőzés után beszélgettünk a zalaegerszegi származású bedobóval:

A 98-82 arányban megnyert meccsen paksi oldalon is voltak sérültek, így Baki Gergely is a szokásosnál több lehetőséget kapott, amelyet jó játékkal hálált meg. Összesen 18 percet töltött a pályán, ezalatt mindössze egy mezőnykísérletet elhibázva jutott el 8/6 pontig, valamint volt három gólpassza is.

- Nagyban megkönnyítette a dolgunkat, hogy a Körmend ilyen hiányos csapattal érkezett. Ettől függetlenül ugyanolyan keményen készültünk a meccsre, mint bármelyik másikra. Bár a 98 dobott pontra nem lehet panaszunk, a 82 kapott azért hagy némi kívánnivalót maga után. Innentől kezdve a szombati meccsre fókuszálunk.

Múlt héten elég komoly vereségbe futottatok bele az oroszok ellen, hogy tettétek túl magatokat rajta?

- Az a múlt, lezártuk a dolgot. Aki látta a meccset, és ért a kosárlabdához, az láthatta, hogy nem voltunk egy súlycsoportban az oroszokkal. Ők költségvetésben és játékban is teljesen más színvonalat képviselnek. Ez a pályán meg is mutatkozott, úgy érzem reális eredmény született. Azonban onnantól kezdve, hogy lefújták azt a meccset, nem foglalkoztunk vele, csak az előttünk álló feladatokra koncentráltunk!

Fotó, slide: Fekete Zsuzsanna

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus