Az ASE csak magyarokkal is megverte az osztrákokat

A IV. Horváth Zoltán Emléktorna második napjának második mérkőzését a paksi Atomerőmű SE játszotta az osztrák Oberwart Gunners együttesével. Dzunics Braniszlav tanítványai kitűnően kezdték az összecsapást annak ellenére is, hogy Jarrod Jones betegség miatt nem játszott. 

Főleg kintről voltak ellenállhatatlanok, első negyedben kiépített előnyüket aztán végig tartani, sőt, növelni tudták, így végeredményben 13 ponttal, 82-69-re diadalmaskodtak, ezzel 1-1-re állnak a tornán.

IV. Horváth Zoltán Emléktorna

Atomerőmű SE - Oberwart Gunners (osztrák) 82-69 (29-19, 21-16, 13-17, 19-17)

Atomerőmű SE: Kovács 20/12, Medve 5/3, Körtélyesi 11/6, Szabó 16/9, Tóth 7.
Csere: Eilingsfeld 14, Baki 9/9, Kerpel-Fronius -, Illés -.

Az Oberwart Gunner legjobb dobói: Artner 17/12, Krsztanovics 12/3, Lodwick 10/6

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: "Ahhoz képest, hogy Jones se tudott játszani betegsége miatt, jól játszottunk. Nagyon jól mentek a távoli dobások. A fiatalok jól és harciasan játszottak. A csapatmunka is jól ment, és ez volt ma a siker kulcsa."

Tom Johnson, az Oberwart Gunners vezetőedzője: "Rosszul indítottunk, védekezésben nagyon komoly hiányosságaink voltak az elején, nem is véletlen, hogy 7/7 triplát kaptunk. Utána már hiába volt kiegyenlített a találkozó, a rossz kezdés rányomta a bélyeget a meccsre szempontunkból. Az volt a legnagyobb gondunk, hogy nem voltunk elég agresszívak."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus