Az utolsó negyedben veszített a Körmend

Az Egis Körmend ma este megint összecsapott a Prievidzával - egy félidőn át uralta a játékot Teo Cizmic együttese, a második félidőben azonban fordult a kocka, a 17 ponttal elbukott utolsó negyed pedig a vereséget jelentette a vasiak számára.

Az Egis Körmend facebook-oldaláról Gál László beszámolója:

Felkészülési mérkőzés, Prievidza
BC Prievidza (szlovák) - Egis Körmend 74-68 (14-23, 12-20, 20-14, 28-11)

Egis Körmend: Larson 3, Smith 20, Loveridge 12, Allen 18/3, Csorvási 15.
Csere: Molnár -, Németh -, Doktor -, Oroszi –

A tegnapi mérkőzéssel ellentétben ma koncentrált, agresszív játékkal lepte meg a házigazdákat az Egis Körmend. Remek védekezés és az ebből induló gyors ellentámadások jellemezték az első félidőt a részünkről. A hazaiak edzője többször is próbált időkéréssel rendet tenni csapatában, de egyelőre állja a sarat az MTE!

A 3. negyed elején kicsit bennragadtunk az öltözőben, közelebb is zárkózott a hazai csapat. A harmadik tíz perc végén ennek ellenére még nálunk volt az előny. A záró negyedben aztán egyre csak fogyott az előny. A 37. percben már egyenlő volt az állás. /63:63/ Ezt követően Allen bedobta csapatunk első és egyben utolsó hárompontosát, de a hátralévő 3 perc már nem rólunk szólt. Fejben és fizikálisan is teljesen elfáradt a csapat, aminek ismét vereség lett a vége. A hazaiak a 39. percben vezettek először, de az előnyt már nem engedték ki a kezükből.

Ha az első napi eredmények úgy hozzák majd, akkor a Mogyorósy Szilárd Emléktornán vághatunk vissza a Prievidzának.

Forrás - Gál László, Egis Körmend facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus