Döntetlent játszott a Körmend Horvátországban

Három negyedet játszott az Egis Körmend együttese Horvátországban, a KK Split együttese ellen - 46-46-tal ért véget a találkozó.

Gál László tudósítása az Egis Körmend facebook-oldalán:

Felkészülési mérkőzés, Horvátország
KK Split - Egis Körmend 46-46 (16-16, 13-24, 17-6)

Egis Körmend: Németh -, Smith 21/15, Loveridge 14/6, Csorvási 7, Allen 2
Csere: Érsek -, Márton Á.-, Doktor 2, Oroszi B.-

Kicsit fásultan kezdtük a mérkőzést. Látszott a csapaton a 8 óra utazás. Németh, Smith, Loveridge, Csorvási, Allen ötössel indultunk harcba. 5. perc 8:4, majd a 7. percben Teo Csizmics kért időt. A következő két támadásból két Loveridge hármas érkezett. Szépen összeállt a védekezés, és Smith is elkapta a fonalat. Egymaga 17 pontot termelt, így 11 pontos előnyben vagyunk a nagyszünetben. A félidőben 29:40 az állás. A 3. negyed nem rólunk szólt, de hozzá tartozik, hogy ebben a játékrészben sok lehetőséget kaptak a fiatalok. Larson egy kisebb sérüléssel bajlódik, így Teo Csizmics ma nem kockáztatta a játékát, ezért csak 9 fős volt a keretünk. Összességében egy nagyon szívós ellenféllel találkoztunk. A Split játékosai fizikálisan erősebbnek tűntek a mieinknél.

Holnap délelőtt edzés szerepel a programban, majd este újra megmérkőzik a két csapat, immár minden bizonnyal 40 perces mérkőzésen.
 

Forrás, Foto - Egis Körmend facebook-oldala, Gál László

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus