Döntetlent játszott a KTE a Novoszibirszkkel

Döntetlent játszott a Kecskemét orosz ellenfelével, a BC Novoszibirszkkel szemben egy horvát felkészülési torna első napján. Sztojan Ivkovics együttese sokáig magabiztosan vezetett, az utolsó 5-6 percben azonban 16 pontos előnyt adtak le a kecskemétiek, így lett a vége 71-71.

2014.09.15., Felkészülési torna, Horvátország, 1. játéknap
BC Novoszibirszk (orosz) – KTE Duna Aszfalt 71-71
(10-17, 18-19, 14-23, 29-12)

Kecskemét: Rakics 10/3, Djeraszimovics 6, Kovács 7/3, Ivosev 11/3, Barovics 13.
Cserék: Mészáros 5/3, Karahodzics 10, Hegedűs 3/3, Pongó Má. 4, Pongó Ma. 2.

A kesport.hu beszámolója:

"Több napos horvátországi tornán vesz részt a felkészülés derekán a KTE Duna Aszfalt együttese. A Porecsben rendezett viadalon elsőként az orosz Szuperligában szereplő BC Novoszibirszk ellen léptek pályára a lila-fehérek.

Sztojan Ivkovics értékelése: – A vége előtt 5-6 perccel 16 ponttal is vezettünk, ám hullámvölgybe kerültünk, s ekkor kiengedtük az irányítást a kezünk közül. Hozzá kell tenni, hogy egy nagyon masszív orosz csapattal álltunk szemben, akik az utolsó másodpercig küzdöttek, s így le is tudták dolgozni hátrányukat. Az ehhez hasonló megingásokra oda kell figyelnünk a jövőben, hiszen már több edzőmeccsen is előjött ez a probléma. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, hiszen kemény ellenféllel sikerült jó eredményt elérni. Ugyanakkor kicsit bosszús is vagyok, hogy egy megnyert meccset végül döntetlenre sikerült csak hozni. Kedden egy erősebb gárdával, az Ural Jekatyerinburggal mérjük össze tudásunkat.

Kedden 19 órakor a szintén orosz Ural Jekatyerinburg lesz az KTE Duna Aszfalt ellenfele, majd csütörtökön a szlovén Sentjur ellen mérkőznek Porecsben."

Forrás, Foto - kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus