Élőkép a Körmend - Falco csarnokavatóról

Ma este avatják fel az Egis Körmend felújított csarnokát, méghozzá a Falco elleni rangadóval, melyet az MTE TV élőben közvetít.
 

Egis Körmend (11., 1-4) - Falco KC Szombathely (1., 4-0), szombat - 18:00 (MTE TV)
Játékvezetők: Földházi T., Györffy P. A., Boros T., (Bukta)
Fullcourt-link: http://195.56.77.56/n4/?hun_33

Ünnepi hangulatban rendezik a forduló rangadóját, a 71. vasi derbit a Körmend és a Falco együttesei között. A piros-feketék hosszú böjt után léphetnek pályára kibővített, megszépülő csarnokukban. A gyengébb szezonkezdet megtörése után kedd este Szamokovban, nagy csata után fektették két vállra a Lukoil Academic gárdáját. Merőben más képet mutat az új edző, Ante Perica irányításával a csapat játéka, mint korábban. A sárga-fekete had eddigi szereplését nem igazán kell méltatni, a számok beszélnek mindenki helyett. Veretlenül vezetik a bajnoki tabellát, minden mérkőzésükön száz dobott pont felett végeztek, eddig még nem akadt csapat, mely fel tudta volna őket tartóztatni.

A rivalizálás által hozott tét mellett a visszavágás vágya is fűti a Falcót. 2006. március 12-én adták át a sárga-fekete új csarnokát, a Savaria Arénát. Pontszegény, végletekig kiélezett mérkőzésen a Vavra Péter által húzott körmendiek elrontották a szombathelyiek csarnokavatóját. Azóta sem láttak annak a csarnoknak a falai annyi kosárszerető szurkolót. Az akkori csapatból senki nem maradt hírmondónak, a pályára lépők közül Kálmán László és Váradi Kornél is az oldalvonal mellől segíti majd a Perl Zoltánékat. Minden bizonnyal nagyon szoros összecsapást vívnak majd a felek, mely után csak pár pont dönt majd a győztes kilétéről, melyet lehetetlen megjósolni.

Az biztos, hogy az MTE TV jóvoltából élőben követhetik a mérkőzést, akik nem tudnak kilátogatni az új körmendi csarnokban rendezendő első bajnokira.

A műsorban várhatóan helyet kap a 17 órától kezdődő hivatalos átadóünnepség is, a feldobásra 18 órakor kerül sor.

Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Slide - MTE TV
Fotó - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus